Géptörés többletköltség biztosítás

A vagyoni károkon túl fontos arra is gondolni, hogy mi történik, ha egy káresemény miatt szüneteltetni kell a termelést. Egy többhetes vagy hónapos leállás komoly pénzügyi veszteségeket okozhat bármely vállalkozás számára. Ilyen esetek megelőzésére érdemes a géptörés biztosítás mellé többletköltség biztosítást is kötni.

Kinek ajánljuk?

Többletköltség biztosításunk a géptörés biztosítás kiegészítő biztosítása, ezért azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik ilyen biztosítással már rendelkeznek, vagy tervezik valamelyik megkötését.

Mire köthető?

Társaságunknál megkötött, érvényes géptörés-biztosítással fedezett vagyontárgyakat ért károk miatti termelés (tevékenység) szüneteltetésre.

Mire vonatkozik a biztosítás?

Amennyiben a géptörés-biztosítási káresemény miatt használhatatlanná válnak gépek.

Lehetőség van arra is, hogy jóval alacsonyabb díjtétellel olyan többletköltség biztosítást kössön, amely elmaradt hasznot ugyan nem, de meghatározott költségeket térít, melyek szintén nagymértékben csökkentik a veszteségét. Ilyen költség például az alkalmazotti bérköltség, hitelkamatok, közüzemi díjak, a tevékenység folytatása céljából felmerülő bérleti díjak.

Várjuk szíves megkeresését!