Építés biztosítás (CAR)

Építés biztosítás (CAR)

Az építési munkák folyamán sokféle váratlan esemény történhet. Az építés biztosítások fedezetet nyújtanak az építés tárgyában és a hozzá kapcsolódó gépekben/anyagokban történt károkra. Leggyakrabban a biztosításhoz alapvetően tartozik egy általános felelősségbiztosítás, mely az építés/szerelés folyamán a harmadik személy számára okozott károkra vállal fedezetet.

Építésbiztosításunk az előkészítő munkálatoktól a kulcsátadásig fedezi a felmerülő vagyoni és felelősségi károkat.

Mikor érdemes egy a beruházásra építésbiztosítást kötni?

Abban az esetben, ha a biztosítási összeg nagyobb részét az építési munkák teszik ki. Egy adott létesítmény az építésbiztosítással kompletten, egyetlen szerződéssel biztosítható. Az építésbiztosítás széles körű védelmet nyújt az építtető (finanszírozó, beruházó) és a kivitelező (fővállalkozó, alvállalkozó) társaságok számára a kivitelezés alatt álló létesítményekben keletkezett anyagi és a felelősség körében okozott károkra

Mire vonatkozik a biztosítás?

Ki lehet biztosított?

Biztosított lehet az építtető, kivitelező vagy a kivitelező bármely alvállalkozója.

Biztosított vagyontárgyak

A biztosított teljes magas- vagy mélyépítési teljesítése és munkája, beleértve az összes szükséges szerkezeti elemet, építőanyagot, szakipari teljesítést (elektromos szerelés, gépészet, biztonsági berendezés, stb.) Biztosíthatóak továbbá az építéshelyszíni berendezések, építőgépek, káreseménnyel kapcsolatos többletköltségek (romeltakarítás, szakértői költségek, stb.), meglévő vagy szomszédos építmények.

Biztosított veszélyek

Az építkezések összkockázatú biztosítása fedezetet nyújt

Szükséges dokumentációk a biztosítás megkötéséhez

Várjuk szíves megkeresését!

Biztosítási tanácsadás,
felvilágosítás, egyeztetés:

Mihályi Katalin
cégvezető


Kapcsolatfelvétel
Nem olvasható a megerősítés? Új kép kérése!